Streaming szolgáltatók körkép: melyik mennyibe kerül?

Streaming szolgáltatók

A streaming szolgáltatók között egyre kiélezettebb a verseny. A Netflix visszaesőben, de Európában az HBO körül is gyűlnek a fekete felhők. Mindeközben a Disney+ jobbról előz, és az Apple igazi nagyágyúkat igazol. Az Amazon Prime pedig még nem villantott igazán nagyot. Mutatjuk mennyibe kerülne, ha az összeset kipróbálnád!

Netflix

A Netflixre mostanában rájár a rúd: a felhasználói bázis visszaesőben, aminek egyik oka az lehet, hogy sorra kerülnek le olyan nagy nevek, amik jogait más stúdiók birtokolják. A legutóbbi érvágást talán a Marvel tartalmak lekerülése jelentette, amik a Disney Pluson köszönnek vissza. Ha a részvényesek nem is örülnek, de felhasználói szemmel tekintve még mindig nagyon erős saját gyártásokkal büszkélkedhet a Netflix.

Ára: A díjcsomagok ára 2490 Ft és 4490 Ft között van havonta.

Nézd meg az újdonságokat:

HBO Max

A Warner Bros. és a Discovery egyesülése után hárommilliárd dolláros költségmegtakarítási céllal leállította az HBO anyacége az európai produkciók gyártását. A nadrágszíj meghúzása miatt vették le többek között A besúgó című sorozatot is a kínálatukból.

Ára: 2390 Ft / hó (havidíj) vagy 18 990 Ft / év (előre fizetve)

Nézd meg az újdonságokat:

Disney+

A Disney+ 2022. június 14-én indult 50-nél is több európai országban, köztük hazánkban is. Jelenleg egyáltalán nincs okuk panaszra, hisz olyan gyártásokat tettek fel a felhőbe, amik széles közönséget lázba hoztak. ​​Kínálatát Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars-, National Geographic- és Star-filmmel és -sorozattal töltötték meg.

Ára: 2490 Ft / hó (havidíj) vagy 24 900 Ft / év (előre fizetve)

Nézd meg az újdonságokat:

Apple TV+

Az Apple TV+ csendben tör előre a streaming-szolgáltatók között, ahol jellemzően igen nagy nevekkel találkozni. Komoly színészi gárdával és nagy produkciókkal kecsegtet az Apple, nem csak almásoknak. Sokkal inkább a minőségre és nem a mennyiségre helyezik a hangsúlyt, amit igen baráti áron kínálnak.

Ára: 1890 Ft / hó (havidíj)

A teljes programkínálat ide kattintva érhető el

Amazon Prime

Az Amazon Prime még nem igazán ért el átütő sikereket, ezért jelenleg is leginkább rétegsorozatokkal operál. Ettől eltekintve a kínálatban található néhány nevesebb cím, mint például a Jack Ryan, az American Gods vagy a The Boys. Ősszel viszont érkezik A gyűrűk ura sorozat, ami nagyot lökhet népszerűségén.

Ára: 899 Ft

Összegezve

Mennyibe kerülne összesen, ha minden streaming szolgáltatásra előfizetnél?

Ha ki szeretnéd próbálni az összes szolgáltatást, hogy megbizonyosodj a kínálatokról és a felhasználói élményről, akkor a tesztért jelenleg 10 159 Ft-ot kellene fizetned, ha mindenhol a legolcsóbb csomagot választod. Ha állandó előfizető lennél, akkor ez egy szemmel látható digitális rezsit jelentene, és még nem beszéltünk a YouTube Premiumról vagy a Spotify-ról.

Ja meg persze magáról az internet díjáról.

Neked most melyik a kedvenc streaming szolgáltatód?

Marketing tanácsadó