HBO Max kisokos: regisztráció, előfizetés ára és magyar kínálat

HBO Max

Az HBO Max betört Magyarországra, és a jelenleg ingadozó népszerűségű Netflix babérjaira szeretne törni. A helyzet pedig úgy néz ki, hogy ehhez egyre több mindene megvan. Nézzük meg, hogy mi az az HBO Max, hogyan lehet regisztrálni, milyen csomagok és árak vannak, de a magyar kínálatra is rápillantunk cikkünkben.

Mi az az HBO Max?

Az HBO Max egy amerikai streaming szolgáltatás (video on demand), amit az egyik legnagyobb amerikai telekommunikációs vállalat, az AT&T birtokol. Az üzemeltetéséért pedig a WarnerMedia Entertainment felel. 2020. május 27-én alapították.

A magyar weboldalukon így mutatkoznak be:

“Az HBO Max egy vadonatúj streamingélmény, egy online videótár, amely a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network legmenőbb címei mellett sok más műsort is elhoz neked. Most először együtt, egy helyen!”

A beharangozó videójuk március 8-ai startot hirdetett:

HBO Max regisztráció, próbaidőszak

A regisztráció pofonegyszerű. A https://www.hbomax.com/hu/hu weboldalt megnyitva a következő kép fogadja a látogatókat:

Kétféle opciót kínálnak:

  • vagy a havidíjas, bármikor lemondható konstrukciót
  • vagy az előre fizetett, éves csomagot.

A regisztrációra vagy a választott csomagra kattintva pedig végigvezet a rendszer a regisztrációs folyamaton.

HBO Max árak, díjcsomagok

Mennyibe kerül az HBO Max?

A Netflixxel ellentétben itt nincs lehetőségünk igéynbevenni többféle csomagot többféle funkcionalitással. 2 rendszert kínálnak:

Havi előfizetésÉves előfizetés
2 390 Ft / hónap18 990 Ft / év

Az HBO Max havi ára (a cikk írásakor) 2 390 Ft. Az HBO viszont 33%-os kedvezményt biztosít, ha az előre fizetendő, 18 990 Ft-os éves előfizetést választod. Ez olyan, mintha 12 hónap alatt négy hónapot ingyen kapnál. Nem tűnik rossz dealnek, hiszen több felhasználó is használhatja egyszerre. A fiókodnak összesen 5 profilja lehet, 3 eszköz párhuzamos streamelését teszi lehetővé.

Mi a helyzet a korábbi HBO GO-s előfizetésekkel?

Ha van HBO GO-előfizetésed, akkor gond nélkül folytathatod a streamelést az HBO Maxon. Csak jelentkezz be az HBO GO-fiókod adataival, és indulhat is a mozizás.

Az HBO Max lemondása, az előfizetés megszüntetése

Ha már nincs szükséged a havidíjas szolgáltatásra, gyorsan és egyszerűen megszüntethető. A legjobb az, hogy nincs felmondási idő. Az HBO Maxot bármikor felmondhatod, és a hozzáférés az utolsó számlázási nap végén szűnik meg.

Magyar kínálat: magyar filmek és sorozatok az HBO Maxon

Az HBO Max kínálata bővelkedik a magyar nyelvű tartalmakban, ez pedig versenyelőnyhöz juttathatja a Netflixhez képest. Nézzünk top 5 magyar produkciót, amit akár rögtön el is tudsz kezdeni nézni!

Pesti balhé

Barátjuk halála után Marcell, a gazdag, de kiégett építész és lúzer gyermekkori haverjai összeállnak, hogy teljesítsék barátjuk utolsó kívánságát: megpróbálják gagyi festményét becsempészni Budapest legrangosabb művészeti aukciójára.

Seveled

Gergő édesanyja megszállottan szeretne unokát. Súlyos szívbetegsége miatt csak napjai vannak hátra. Hogy utolsó óráit boldoggá tegye, Gergő megkéri terhes szomszédját, hogy tegyen úgy, mintha a gyerek tőle lenne. De az anya nem hal meg.

Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

A 40 éves idegsebész Márta szerelmes lesz. Ragyogó amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen a férfival. Ám amikor megtalálja, élete szerelme azt állítja, hogy még soha nem találkoztak.

A besúgó

https://youtu.be/ob1unAM_W7k

1985. Kommunista Magyarország – Geri egyetemi éve felborul, amikor az államvédelem megzsarolja, hogy kémkedjen a demokráciapárti lázadók egyik vezére után.

Aranyélet

Miklósiék fényűző életmódja csak látszat: valójában kisebb-nagyobb csalásokból tartják fenn magukat. Mikor a családfő elhatározza, hogy jó útra tér, az idill semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenki teljesen másképp képzeli el az életet.

Éljenek a magyar filmek (és sorozatok)!

Az összes magyar gyártást itt érheted el:

https://play.hbomax.com/page/urn:hbo:page:local-productions

És neked melyik a kedvenc magyar produkciód? Fent van már az HBO Maxon?

Marketing tanácsadó