Netflix kisokos: regisztráció, előfizetés ára és magyar kínálat

Netflix előfizetés ára

A Netflix töretlenül a legnépszerűbb streaming szolgáltató a piacon, de sokan még mindig óckodnak a kipróbálásától. Pedig az első hónapot ingyen adják, hogy beszippantsanak, és ezt nem is titkolják. Legtöbbször ez sikerül is nekik. Nézzük meg, hogy mi az a Netflix, hogyan lehet regisztrálni, milyen csomagok és árak vannak, de a magyar kínálatra is rápillantunk cikkünkben.

Mi az a Netflix?

A 21. század egyik legjövedelmezőbb és legnépszerűbb médiavállalata. A streaming szolgáltatásuk felfutása leginkább a saját gyártású sorozataiknak volt köszönhető, és néhány éve már filmeket is készítenek. Amerikában postai úton történő DVD kölcsönzéssel indultak a 90-es évek végén.

A magyar weboldalukon így mutatkoznak be:

“A Netflix olyan streaming szolgáltatás, amely díjnyertes sorozatok, filmek, animék, dokumentumfilmek, és további műsorok széles választékát kínálja több ezerféle internetképes eszközön. Annyi műsort nézhetsz, amennyit csak akarsz, amikor csak akarod – mindezt reklámok nélkül fix, alacsony havi díjért. Mindig találsz újabb műsorokat, ráadásul minden héten bővítjük sorozataink és filmjeink kínálatát.“

Netflix regisztráció, próbaidőszak

A regisztráció gyermekien egyszerű, nem véletlenül. A főoldalt megnyitva a következő kép fogadja a látogatókat:

https://www.netflix.com/hu/

Netflix regisztráció

Csak egy email címet kell megadnunk, utána pedig 3 lépésen keresztül vezetnek végig a regisztráción. És kész. Az első hónap ingyenes, utána pedig bármikor lemondható.

Netflix árak és díjcsomagok

És akkor jöjjenek a piszkos anyagiak. Minél többet fizetünk, annál több funkció nyílik meg.

FunkciókAlapStandardPrémium
Havi költség (Forintban)249034904490
Képernyők száma, amelyeken egyszerre nézheted a műsorainkat124
Telefonok és tabletek száma, amelyekre műsorokat tölthetsz le124
Korlátlan számú film, tévéműsor és mobiljáték
Laptopon, TV-n, telefonon és tableten egyaránt elérhető streamelés
HD minőségű lejátszás
Ultra HD minőségű lejátszás

Oké, de melyiket válasszam?

  • Alap: Az alap verzió nyújtja a legrosszabb minőséget. Sajnos még HD (720p) minőséget sem kapunk ennyi pénzért. Aki beéri kevesebbel annak abszolút javasoljuk, de aki érzékeny a minőségre, annak magasabb csomag való.
  • Standard: Ebben a csomagban válik elérhetővé a HD és a fullHD (1080p) minőség. A standard előfizetés jó lehet barátok, testvérek, de párok számára is, akik két külön fiókot szeretnének használni.
  • Prémium: A prémium nyújtja a legmagasabb, ultra HD (4K) minőséget és a legtöbb felhasználót. Csoportosan fizetve ez nyújtja a legjobb ár-érték arányt.

Bővebb információ a csomagokról és az árakról itt érhető el:

​​https://help.netflix.com/hu/node/24926

A Netflix lemondása, az előfizetés megszüntetése

Ha már nincs szükséged a Netflixre, gyorsan és egyszerűen felmondható a szolgáltatás. A legjobb az, hogy nincs felmondási idő. A Netflixet bármikor felmondhatod, és a hozzáférés az utolsó számlázási nap végén szűnik meg.

Magyar filmek a Netflixen

Mi a helyzet a streaming óriáson magyar nyelvű tartalmak tekintetében? Az kijelenthető, hogy egyre több magyar szinkronos film kerül be a kínálatba, de a magyar feliratozás már-már alap. Összegyűjtöttük az utóbbi időből a kedvenc filmjeinket:

1945

A 2017-ben bemutatott 1945 című magyar film 1945 augusztus 12-ére kalauzolja a nézőket, amikor két titokzatos fekete ruhás zsidó férfi hazatér kelet-magyarországi falujába. A falu népe éppen a jegyző fiának esküvőjére készül, mikor előkerülnek a múlt titkai, és néhány óra leforgása alatt minden megváltozik. A film témája a második világháború utáni újrakezdés a vidéki Magyarországon.

Liza, a rókatündér

A 2015-ben bemutatott Liza, a rókatündér egyáltalán nem egy hétköznapi magyar film. Műfaját tekintve fantasztikus-romantikus vígjáték a szürreálisabb fajtákból. A sztori szerint Liza, aki egy ápolónő – akinek képzelt barátja egy japán énekes – gyanítja, hogy talán ő a legendás rókatündér. Japánban ősidők óta úgy vélik, hogy a rókatündérek elátkozott női démonok. Az átok szerint, ha a rókatündért megkívánta egy férfi, az halállal lakolt. Liza pedig akiket megkedvel, hullanak, mint a legyek.

Viktória – A zürichi expressz

“Zürich utcáin a lányok többsége magyar”. A Viktória – A zürichi expressz című 2014-es magyar film igazán életszagúra és tanulságosra sikerült. Viktória egy szegény sorban élő budapesti nő Zürichbe utazik, hogy titokban szexmunkásként dolgozzon, de hamar rájön, hogy a gyorsan megkeresett pénznek nagy ára van, ezért szembeszáll a sorsával.

Apró mesék

“A háború kicseréli az embert.” A 2019-es magyar romantikus thriller a II. világháború utáni Magyarországra repíti a nézőket. A történet főszereplője egy a hatóságok elől menekülő szélhámos férfi, aki megpróbál hasznot húzni a rendszeren, de hamar menekülőre fogja. Egy férjezett nőnél lel menedéket, akivel szenvedély alakul ki, de szörnyeteg férje bármikor hazatérhet a frontról, akit el akar tenni lábalól.

BÚÉK

Az év végéhez közeledve pedig melyik más filmmel is zárulhatna a lista, mint a 2018-as BÚÉK című magyar dráma-vígjátékkal. A film egy baráti társaság szilveszteri buliját mutatja be, amit egy kockázatos játékkal fűszereztek meg: minden résztvevő csak úgy használhatja a telefonját hívásokra, sms-ekre, üzenetekre, hogy azt mindenki látni és hallani fogja.

A lista itt nem ér véget

A fenti ajánlón kívül még több tíz magyar film is elérhető a Netflix hatalmas videótékájában.
Ha pedig a teljes kínálatból szeretnél többet látni, akkor regisztráció nélkül ennyit fogsz tudni megtalálni:

https://www.netflix.com/hu/browse/genre/839338

És neked melyik a kedvenc magyar filmed? Fent van már a Netflixen?

Marketing tanácsadó