Apple TV+ kisokos: regisztráció, előfizetés ára és kínálata

Apple TV+

Az Apple TV+ csendben tör előre a streaming-szolgáltatók között, ahol jellemzően igen nagy nevekkel találkozni. Komoly színészi gárdával és nagy produkciókkal kecsegtet az Apple, nem csak almásoknak. Nézzük meg, hogy mi az az Apple TV+, hogyan lehet regisztrálni, milyen csomagok és árak vannak, de a kínálatra is rápillantunk cikkünkben.

Mi az Apple TV+?

A hivatalos weboldalukon így mutatkoznak be:

“Az Apple TV+ egy streamszolgáltatás, melyben hónapról hónapra újabb Apple Originals tartalmakat találsz – többek között díjnyertes sorozatokat, lebilincselő drámákat, korszakalkotó dokumentumfilmeket, gyerekműsorokat és vígjátékokat.”

Apple TV+ regisztráció, próbaidőszak

A regisztráció pofonegyszerű. Csak kattintsunk a következő weboldalra, ahol elérhetjük a szolgáltatást:

https://www.apple.com/hu/apple-tv-plus/

A streameléshez Apple ID fiókra van szükségünk. Ha ilyennel még nem rendelkezünk, akkor egy új Apple ID-t kell létrehoznunk.

Apple TV+ árak, díjcsomagok

Mennyibe kerül?

A díjszabás a választott előfizetéstől függ:

  • (1) Három hónapig ingyen jár az Apple TV+, ha Apple készüléket vásárolsz (korábban ez 1 év volt!)
  • (2) Az egyhetes ingyenes próbaidőszak után az ára havonta 1890 Ft.
  • (3) Az Apple TV+ az Apple One-csomag része, mely egyetlen havi előfizetésben kínál akár három további Apple-szolgáltatást. Az Apple One-csomagok 3350 Ft/hó indulóáron érhetők el.
  • (4) Az Apple Music diák-előfizetéshez ingyen jár az Apple TV+.

Hogyan nézhető az Apple TV+?

Az Apple TV+ műsorait az Apple TV appban nézhetjük, ami alapból fent van minden új Apple esz­kö­zön. A jó hír, hogy az Apple TV+ nem csak Apple gyártotta termékeken érhető el, hanem számos okostévén, AirPlay kompatibilis tévén is az Apple TV appon keresztül. Mindemellett akár online is nézhető a https://tv.apple.com/ oldalon.

Apple TV+ kínálata

Az Apple online videótékájában széles a kínálat: választhatunk saját gyártású sorozatok és filmek közül is. Az olyan népszerű műfajok mellett mint a vígjátékok és akciófilmek, elérhetünk ismeretterjesztő anyagokat és gyermek vagy családi címeket is. 

The Morning Show

A három Golden Globe-díjra jelölt, kendőzetlenül őszinte dráma a műsorvezetők szemén keresztül mutatja be a modern munkahelyet és azok életét, akikkel Amerika ébred. Less be a reggeli tévéműsorok színfalai mögé! Főszereplők: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon és Steve Carell.

See

A távoli jövőben az emberiség elveszíti a látás képességét. A főszereplő, Jason Momoa alakítja a látás legendás adottságával született ikerpár édesapját, akinek meg kell védenie a törzsét az őket fenyegető királynőtől. Főszereplők: Jason Momoa, Sylvia Hoeks, Alfre Woodard és Dave Bautista.

Ted Lasso

A Jason Sudeikis által alakított Ted Lasso egy amerikaifoci-edző, akit leszerződtetnek egy brit futballcsapat élére – holott mit sem konyít a sportághoz. Ám a szakmai tudása hiányát ellensúlyozza optimizmusával, kikezdhetetlen eltökéltségével és finomságaival. Főszereplők: Jason Sudeikis, Hannah Waddingham és Juno Temple.

A teljes programkínálat a következő linken keresztül érhető el:

Az összes Apple Originals tartalom

Neked van már kedvenced?

Marketing tanácsadó